Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bio-danfish
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Macrou
20 lei
Brand
Pure Iordan
Cod produs
Peste
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
1. O delicatesa cu un profil nutritional remarcabil: Faceti cunostinta cu macroul proaspat, un peste care impresioneaza prin gustul sau distinct si proprietatile nutritive impresionante. Fiecare muscatura este un vals de arome, o invitatie la o calatorie in adancurile apelor curate ale Marii Nordului si o grija pentru sanatatea ta.
Bogat in acizi grasi polinesaturati: macroul proaspat este un ambasador al sanatatii, fiind o sursa de acizi grasi polinesaturati, inclusiv acizi grasi omega-3. Acesti compusi esentiali ajuta la mentinerea sanatoasa a inimii, reduc inflamatia si promoveaza functionarea optima a creierului si a sistemului nervos. Faceti din macrou un oaspete obisnuit la masa dvs. si veti ajuta la obtinerea cantitatii adecvate de acizi grasi polinesaturati pentru o sanatate generala buna.

3. Antioxidanti si substante antiinflamatoare de top: Pe langa acizii grasi polinesaturati, macroul proaspat este si un donator generos de antioxidanti si substante antiinflamatoare. Acesti aliati ai sanatatii te ajuta in lupta impotriva radicalilor liberi, reduc stresul oxidativ si inflamatia. Suplimenteaza-ti dieta cu macrou proaspat si iti vei intari sistemul imunitar si sanatatea generala.

4. O sarbatoare culinara: macroul proaspat nu ofera doar beneficii nutritionale semnificative, ci este si o delicatesa care va va incanta papilele gustative. Rasfatati-va cu gustul sau rafinat si textura suculenta, indiferent daca alegeti sa-l gratar, sa il coaceti sau sa il introduceti in mancarurile preferate pentru a-i spori aroma si aroma.
Din Gura in Gura